Shu Uemura: Instant Replenisher

Mijn haar ziet af en dat ligt deels aan mijn blogger hobby. Altijd iets nieuws willen proberen qua stijl of qua styling. Je kent het wel. Toch moet je je haar na die perfecte coupe ook eens laten rusten en oppeppen.

Er bestaan verschillende serum’s die je de hemel beloven met hun “overtuigende”reclame. Maar of ze dat effectief ook weten te verwezenlijken blijft meestal achterwege. Want zeg nu zelf, iets dat stuk is fix je toch ook niet op 1 2 3?

Shu Uemura heeft mijn hart alvast weten te veroveren. Waarmee? Met hun nieuwste Full Revitalizing Serum. Wat betreft de naam, een heus mondje vol. Maar niets is minder waar! Dit is een serum dat er voor zal zorgen dat je haar in een mum van tijd weer straalt en herleeft. Dit serum bouwt de haarvezel terug op met een onmiddellijk herstellend, zachtmakend en glansgevend resultaat.

De aanwezigheid van magnolia (ruikt tevens heerlijk!) en ceramides zorgen samen voor een volledige opvulling en herstelling van de haarvezel.

Normaal ben ik niet zo snel “head over heels” over een product, maar dit goedje doet echt zijn werk zoals het moet. Het werkt zeer snel en is efficiënt. Gewoon even 5 min aanbrengen op handdoekdroog haar en weer uitspoelen. Et voilà een gezondere coupe.

Heb jij ook last van breekbaar, gevoelig of droog haar? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en verkrijgbaarheid: