Volum’ Max L’Oréal Studio Line

Altijd zoek ik naar een product dat het beter doet. Al een kleine twee maand gebruik ik een nieuwe mousse voor het haar. Jeweetwel, een mousse = om je haar volume te geven en te verstevigen.

Niet dat ik erg ontevreden was van mijn vorige, Elsève Collagen Mousse. Maar op een gegeven moment is je haar zo zwaar dat het plat gaat vallen. Daarom heb ik mijn zoektocht even hervat op zoek naar een mousse die mijn haar goed in volume brengt maar niet zodat het van de zwaarte tegen mijn hoofd plakt.

De Volum’ Max van Studio line is een luchtige mousse die je haar niet zwaar maakt maar je toch een flink volume kan geven in een handomdraai. Je hebt er heel weinig van nodig waardoor je er véél langer mee doet.

Ikzelf breng het aan op handdoek droog haar en föhn het ondersteboven met draaiende bewegingen voor extra volume. Fôhnen tegen de richting in zorgt voor een ietwat zelfde effect.

Kwa fixatie, werk ik het dan af met mijn goede oude Got2B Glue Spray van Schwarzkopf. Want ik wil dat het strak blijft zitten. #benikmoeilijkofbenikmoeilijk

Prijzen en verkrijgbaarheid:

  • €4.50
  • Te verkrijgen bij onder andere Kruidvat, Carrefour en Etos.