Walking On Sunshine- WINACTIE!

Laat het nu net ik zijn die wel eens kan genieten van een avondje naar de film in de zomer. Na een filmpje nog even neervleien op een terrasje in de stad = zalig! Heel binnenkort komt er een wat nieuws uit dat je moet gezien hebben. Walking on sunshine brengt bruisende pop klassiekers uit de jaren 80 opnieuw tot leven. Om je even een idee te geven: Don’t you want me baby (Human League), Holiday (Madonna) en Wake me up before you go-go (Wham !) zijn nog maar een paar hits die tijdens deze film de revue passeren. Na een wervelende romance, gaat Maddie, die eerder een lange relatie had, trouwen met de knappe Raf. Ze nodigt haar zus Taylor uit op het romantische huwelijk in Italië. Maddie weet echter niet dat Raf het ex-liefje is van haar zus Taylor en dat hij nog steeds de grote liefde is van haar zus. En dat is nog maar het begin van de tegenslagen op hun weg naar geluk. Dit is een perfect samengestelde cast als je het mij vraagt. Niemand minder dan Leona Lewis, Greg Wise, Joelle Koissi, Annabel Scholey, Katy Brand, Hannah Arterton en Giulio Berruti zullen in deze prent te bewonderen zijn. Ik kan alvast niet meer wachten tot deze in de zalen is. Op 13/08 zal hij verschijnen in de zalen. Echt nog eens een film om van te genieten en niet na te denken! Hier kan je alvast een voorsmaakje vinden:

!WINACTIE!

Male Avenue zou zichzelf niet zijn moesten ze geen samenwerking aangegaan zijn met Kinepolis. Ik geef maar liefst 5(!!!) duotickets weg voor Walking on Sunshine in een bioscoop naar keuze waar deze film zal worden vertoond.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Like de pagina van Male Avenue op Facebook en deel het bericht van Walking on Sunshine
  • Deel mee hieronder in de comments waarom Walking on Sunshine je aanspreekt.
  • Voor extra winkansen: volg Male Avenue op Twitter en tweet volgende bericht:”Ik doe mee met de Walking On Sunshine #Winactie van @MaleAvenue
  • Meedoen kan t.e.m. 13/08/14, waar wacht je nog op?