Countdown to holiday!

Nog één dagje werken en het is zover. Eindelijk in congé. Toch heb ik al het en ander zitten plannen en zit er een citytripje in.

Elk jaar ga ik rond dezelfde periode naar Parijs. Waarom? Het is zo een leuke plek waar je alles kan vinden en zo kort op mekaar. Wil je even uitblazen, wil je shoppen of wil je jezelf culinair verwennen. Het kan allemaal.

Ik kan haast niet meer wachten om bvb wat te gaan eten in Café Zephyr, shoppen op de Champ Elysées of een terassje te doen op de Place du Tertre in Montmartre.

Oh ja, en de vele para-pharamacie’s niet te vergeten natuurlijk. Daar kan je echt goede deals scoren wat betreft huidverzorging of beauty stuff.

Natuurlijk laat ik jullie niet in de steek en zal er elke dag een blogpost online komen. Pinky promise!

Heb jij ook zo een plek waar je helemaal weg van bent? Ga jij zelf ook graag naar Parijs? Heb je nog last minute tips (eten, drinken of cultuur)? Laat het me zeker weten in de comments!

Yours truly,

Bjorn

  • Have fun 😀 Ben zelf nog maar 1x in Parijs geweest. Ben meer een Londen fan.

  • Marijke

    Oh, Parijs, is altijd goed 🙂 Geniet ervan!! Ik ben ooit is gaan eten in http://www.lesautduloup.fr Echt een prachtig uitzicht én lekkere hamburgers 😉

  • Godelieve VC

    Op Parijs raak je nooit uitgekeken! Zelfs als je al een planning hebt gemaakt om bezienswaardigheden te bezoeken, kan Parijs je nog aangenaam verassen. Toeval of niet 🙂 even verdwalen in de kleine straatjes, hoort erbij. Succes verzekerd

  • I love Paris! We zijn er ondertussen al een aantal keer geweest en ik voel me er wel een beetje thuis! De gezellige winkelstraten, de toffe pleintjes en groene parken. En je kan kiezen of je alles te voet, met de fiets of per metro bezoekt! Parijs is synoniem voor lekker eten, heerlijk shoppen en rustig door de straten kuieren! Kortom: genieten!