CR7 by Cristiano Ronaldo

Wel, ik durf het bijna niet meer te posten. Ja, het is weer een post over ondergoed! Ik denk dat ik echt volop nood heb aan een hoop nieuwe en het is er aan te zien aan mijn posts. Met nieuwe, bedoel ik dan natuurlijk ondergoed. #whatdidyouexpect

Nog niet zo lang geleden kreeg ik een persberichtje binnen van CR7. Je weet wel het befaamde rugnummer van voetbalspeler, Cristiano Ronaldo. Mister nummer 7. Het is een ondergoed lijn met duurzame materialen waaronder grotendeels katoen met een sterke waistband. Hier even een voorsmaakje van de laatste nieuwe collectie.

Echt leuke modellen en wie kon er beter, dan de ster himself, deze onderbroeken showen?

Aan iedereen die Ronaldo niet graag heeft, wees eerlijk hij is niet lelijk en doe het hem maar na. Over zijn voetbalkunsten ga ik me zeker niet uitlaten want daar ken ik toch geen fluit van. Maar hey, moest ik er zo uitzien … ik zou niet miscontent zijn.

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie? Zou jij het dragen? Laat het me zeker weten in de comments!

Prijzen en verkrijgbaarheid: