Live from Paris!

Jullie hebben allemaal al kunnen zien dat ik vertoef in de franse lichtstad. Zo niet, check zeker mijn facebook, instagram en andere sociale media. Het leek me eigenlijk wel eens leuk om jullie snel even een update te geven van hoe het me hier bevalt.

Het hotel is best wel OK. Proper en vriendelijk, alleen voel ik me wel een beetje een “olifant in een porseleinkast”. Maar los van dat claustrofobisch gevoel, echt prima.

Dit is nu het tweede jaar dat we volop de metro gebruiken. Hadden we dit maar eerder gedaan. De voorbije jaren huurden we een fiets of reed ik gewoon met de wagen van hier naar daar.

Ik zal proberen een minivlogje ineen te flansen, tijdens ons dagje Monmartre dat vandaag gepland staat. Dus later meer hierover.

Wat is er tot nu toe al voorbijgekomen? Wel, alvast heel veel shoppen was van toepassing. A&F, Hollister, H&M (want die hebben we bij ons niet). #isntitironic Maar ook wat kuieren door de aloude Passages. Je-weet-wel, zo van die grote oude gallerijen waar je nog echt van die antieke dingen kan scoren of spulletjes die je alleen maar daar kan vinden. Heerlijk om de sfeer van weleer op te snuiven. Galeries Lafayette en Printemps hebben ook al de revue gepasseerd. Echt twee plaatsen om je ogen de kost te geven. Één woord: decadent. Toch intrigeert het me enorm om hier rond te kuieren. Zie het als opdoen van inspiratie om dan het in “budget” te kopieren.

En natuurlijk zijn er hier en daar lekkere plaatsjes die we bezocht hebben waar je heel lekker kan smullen.

Wat staat er nog op het programma? Montmartre, Kerkhof van Montmartre, Les Champs Elysées en msschien nog even de Notre Dame meepikken. Teveel plannen doen we niet.. We zien waar we op dat moment zin in hebben!

Voor zover mijn korte update vanuit de Parijse lichtstad. Jammer dat de tijd hier nòg sneller gaat! Nog twee dagen en al naar huis. #misalhetvakantiegevoel

Geniet allemaal van jullie (lange) weekend.

Yours truly,

Bjorn