Paris: the day after!

Dag lieve kijkbuislezertjes (wat een woord!)! Na een rit van drie uur ben ik dan eindelijk terug thuis in mijn nederige stulpje. Zo raar dat ik vanmorgen nog stond te douchen in een hotelkamer in My Hotel – Le Marais in Parijs en nu neerplof in mijn eigen zetel te Koksijde.

Ik heb een aantal leuke ideetjes klaarstaan voor blogposts deze week in verband met mijn voorbije citytrip. Maar om dit even allemaal te laten bezinken heb ik toch nog een klein dagje nodig. Kan je al niet meer wachten? Neem dan zeker eens al een sneak peek op mijn Instagram -of Facebook pagina.

Maar voor nu, even een avondje uitblazen. Van al dat stappen kan een mens nogal moe worden. Zeker als het voornamelijk veel shopping geslenter was. #sorrynotsosorry

Check Male Avenue vanaf morgen voor leuke blogposts overgoten met een Parijs sausje.

Big high five & signing off for today,

Bjorn