Het wordt een very American najaar bij McGregor

McGregor_38

Het kledingmerk McGregor kennen jullie vast wel. Indien dat niet het geval is, kijk dan zeker verder want hier kan je een aantal van mijn favoriete najaarsbeelden vinden uit hun najaarscollectie.

Zoals jullie weten ben ik niet iemand die de mode op de voet zal volgen. Waarom niet? Niets tegen de laatste trends maar volgend jaar kan je er al niets meer mee aanvangen. Waarmee ik niet wil zeggen dat ik een krent ben die eeuwen met mijn kleding wil doen.

Ik zie graag mooie kleren maar mijn eisen zijn: tijdloos en duurzaam. Anders is mijn interesse meteen naar het nul-level gedaald.

McGregor_04

McGregor_14

McGregor_26

McGregor_12

McGregor_31

Ik ben postief verrast met deze campagne beelden. Om eerlijk te zijn dacht ik dat McGregor nog wat te oud was voor mij maar die mening zal ik dan toch maar eens herzien. Ik ben vooral weg van die “preppy” en “back to work” looks.

McGregor_15

Wat vindt jij van de najaarscollectie van McGregor? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en beschikbaarheid: