Nivea’s Crème Care

nvcarebthdchshwr-(7) Wie heeft er nu niets in huis dat van Nivea is? Iedereen heeft wel wat van hun in zijn/haar badkamerkastje staan. Mijn oma is een fervent smeerster van die grote oude tinnen potten. Je kent ze heus wel… Now they’re called “vintage”.  Nivea heeft besloten om de geur van deze crème te verwerken in een nieuwe lijn: Creme care. Helemaal nieuw is deze lijn eigenlijk niet, de douche creme bestond al maar die heeft zo een succes dat ze hebben besloten om er een bath creme en een handwash creme aan toe te voegen. nvcarebthdchshwr-(4)

Een smeuïge mousse die de huid zacht doet aanvoelen, zowel tijdens als na het aanbrengen. 

De producten van het Creme Care gamma bevatten:

  • Eucerit (Lanolin alcohol): het sterbestandeel van de Nivea Creme; een natuurlijk verzorgende olie die de huid zacht en soepel maakt.
  • Provitamine B5 (panthenol): een bestanddeel dat bekend staat om zijn herstellende, kalmerende en hydraterende eigenschappen.
  • Glycerine: een actief bestanddeel dat de huidelasticiteit langdurig verbetert en de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf.

nvcarebthdchshwr-(1)

Een smeuige mousse die de handen verzorgt, uitdroging voorkomt en gemakkelijk afspoelt. 

nvcarebthdchshwr-(6)

Een zijdezachte mousse die heerlijk lang blijft. Voor een uniek moment van ontspanning en een perfect gehydrateerde huid. 

Kortom, een gamma dat ideaal is voor “the ones” met een gevoelig en droog huidje. Ideaal om jezelf eens te pamperen en te relaxen in een zachtschuimend hot tub of een korte Heerlijk toch, die nostalgische geur waarvan je nu kan blijven genieten. Wat vindt jij? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en verkrijgbaarheid:

  • Shower Cream: 250ml/€2,99
  • Bath Cream: 750ml/€5,09
  • Cream Handwash: 250ml/€2,69
  • Drogist of grootwarenhuis