Orly, BB Crème

orlybblacque-(1) Zondag was het weer tijd voor de maandelijkse manicure. Allez de “MANicure” zal ik zeggen. Wij als mannen moeten zorg dragen voor onze handen. Al zeg ik het zelf. Er gaat niets boven propere handen maar ook propere nagels. Niet verzorgde nagelriemen, droge en kwetsbare nagels. Iedereen heeft er al wel mee te maken gehad. Normaal gezien maak ik altijd gebruik van een verstevigende nagellak met daarboven een matte toplaag. Yours truly is very blessed met breekbare nagels dus moeten we de natuur een handje toesteken. orlybblacque-(2) Maar, Orly komt nu met een totaaloplossing. Orly BB Crème is  een all-in-one cosmetisch product dat imperfecties op de natuurlijke nagel camoufleert. Het hydrateert de natuurlijke nagel en zorgt ondertussen ook nog voor een glanzende, natuurlijke en gezonde look. orlybblacque-(4) Het product hydrateert de nagel en camoufleert imperfecties. Het heldert de nagel op waardoor het lijkt dat je een French Manicure hebt laten zetten. Het bladert niet snel af en het beschermt de nagel tegen UV Stralen. orlybblacque-(3)

Mijn conclusie? Ik dacht eerst meteen van, dit moet ik geprobeerd hebben. Alleen twijfelde ik aan het feit of hij niet te veel zou glanzen. Initieel is dit sowieso een nagellak voor dames, natuurlijk. Toch vind ik dat deze BB crème niet te veel glanst en een beetje tussenin zit. Een beetje schijn maar geen full shine. Voor de die hards, zoals mezelf, raad ik toch een matte toplaag aan.

Wat vinden jullie? Een man met verzorgde handen of laat ze maar lekker “mannelijk”? Laat het me weten in de comments.

Prijzen & verkrijgbaarheid:

  • 18ml/€11,31
  •  Via de website van Oronails