Sunkiss Jelly van L’oréal

Sunkiss-Jelly-(3)

Highlights, balleages en frosted tips. Het blijft precies altijd in dezelfde categorie draaien bij mij. Jeweetwel, door de zon wordt je haar een een beetje bleker. Maar natuurlijk in ons Belgenlandje hebben we de laatste maand niet veel zon gezien. Daarom zijn er nog andere middeltjes om die bepaalde look te kunnen bekomen en de natuur te helpen.

Met Sunkiss Jelly kan je nu zelf gaan voor die “beachy” blonde lokken. Natuurlijk spreekt het voor zich dat je met een blonde ondertoon sneller een effect zal hebben.

Sunkiss-Jelly-(4)

Op basis van wat word je haar dan “gebleekt”?  Deze nieuwe verhelderende gel heeft een peroxidebasis die niet uitloopt en gemakkelijk en snel aan te brengen is. Bij deze concentratie blijft de verheldering oppervlakkig en gecontroleerd omdat er geen ammoniak aanwezig is. De formule is daarenboven verrijkt met een beschermend bestanddeel en met olie uit cameliazaad zodat hij de haarvezel kan verzorgen. De verhelderende gel houdt het haar op die manier zacht, glazend en stralend. #californianlook 

Sunkiss-Jelly-(5)

Ik heb vroeger ook al wel een een spray van Garnier gebruikt die hetzelfde werkt, maar niet zo goed rook. Deze gel doe ik gewoon op mijn kam en breng ik zo aan over het haar. Met de haardroger krijg je sneller het gewenste resultaat. Na drie toepassingen kan je al een deftig resultaat zien.

Trouwens de geur is ook niet mis, bestaande uit Ylang ylang, tiaré en vanille. Hmm, echt een zalige geur maar hij blijft niet zo lang. Bij mij is het eindresultaat het voornaamste.

Wat vindt jij van deze kleur verhelderende producten? Ik vind het best wel een goed middeltje om een beetje je kleurschakeringen te onderhouden.

Heb jij al een een soortgelijk product geprobeerd? Laat het me weten in de comments!

Prijzen en verkrijgbaarheid:

  • €8.99
  • O.a. bij Kruidvat en Di