Redken’s Rough Paste

rdknrghpst (1)

Het moet niet meer gezegd maar ik heb al potten, wat zeg ik, bakken gel, wax en konsoorten zitten testen. Van mijn puberteit tot nu! Toch zijn er een aantal sterren onder degene die ik al heb kunnen dragen in mijn “weelderige” dos.

Rough Paste van Redken is een romige wax die wat schommelt van structuur tussen gel en wax. Toch zal hij ervoor zorgen dat je haar net op die bepaalde plek blijft zitten.

rdknrghpst (3)

En hoe manvriendelijk is die doseerdop niet? Een echt handig dingetje. De vormegeving is strak en zwart en is al sinds het begin hetzelfde gebleven buiten de kleur.

rdknrghpst (4)

rdknrghpst (2)

Kortom het kan voor eender welk haartype gebruikt worden. En je haar ligt hier de hele dag mee in de plooi. Best aanbrengen op droog haar en dan nog wat modelleren met de haardroger voor een beter effect.

Wat is you to go product voor je haar? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en verkrijgbaarheid: