Ontdek de wintertrends bij Brantano

PicMonkey Collage

Zoals jullie allemaal wel weten werk ik al een aantal jaren voor Brantano. Mijn job ligt in het verlengde van mijn schoenenmanie en dat maakt het net zo leuk om elke dag te gaan werken. Shoes everywhere!

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends baseer ik me meestal op lookbooks en Instagram outfit posts. Maar Brantano brengt daar dit keer verandering in. Via een live webcast, voor een geselecteerde groep, stellen zij de nieuwste winter-trends en must-haves graag aan jullie voor.

Daarom leek het me leuk om deze video met jullie te delen zodat ook jullie de laatste trends in schoenland kunnen volgen.

Ik wens jullie alvast veel kijkplezier!

Mijn collega’s hebben het niet slecht gedaan, al zeg ik het zelf, voor een eerste keer. Dikke pluim!

Tips, opmerkingen en andere vragen kan je gerust bij mij nalaten in de comments en ik zal proberen om ze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Kan je alvast niet meer wachten om deze collectie te ontdekken? Dat kan via Brantano Webshop of in een winkel bij jou in de buurt.

Bijkomende informatie: