Indemné: GIMME SOOTHING! Anti-irritating cleansing base

gimmesoothingidemne-(7)

Indemne is een nieuw merk dat in ons belgenlandje te vinden is. De verzorgingsproducten bieden een 100 % actieve en natuurlijke oplossing voor het behandelen van de gevoelige, geïrriteerde huid.

Ik mocht van hun Gimme Soothing uittesten en ik moet eerlijk zijn dat ik bij mijn eerste gebruik nogal aangenaam verrast was.

Maar om te beginnen bij het begin. De vormgeving van het flesje is redelijk simpel. “Het is toch de inhoud die telt” denk je dan. En bijgevolg ook niet manonvriendelijk. Het pompsysteem vind ik dus echt heel handig. Bij mij staat hij in de douche. Een paar pompjes op mijn clarisonic en gaan.

gimmesoothingidemne-(5)

Gimme Soothing zal er dus voor zorgen dat de huid gereinigd en gekalmeerd word. Zijn actieve bestanddelen zijn: 

  • Cederhout: antiseptisch, kalmerend, antiparasitaire
  • Neroli: ontspannend  
  • Kamille: ontstekingsremmend, pijnstillend, verzachtend
  • Palmarosa: antibacterieel, antischimmel, , anti-infectie en helend

gimmesoothingidemne-(2)

Bij contact met water vind ik niet dat hij overdreven schuimt maar wat me meteen wel opvalt is dat mijn huid echt rein aanvoelt. Niet een vettig laagje of eender wat achter af, maar echt proper. De meeste reinigingsgels laten nog zo een verzorgend laagje achter maar deze niet. Voor mij is dit ideaal. Eveneens voor de roodheden te verminderen scoort deze reinigingsgel bij mij goed. Hoe kan het ook anders als er kamille mee gemoeid is. 🙂

Voor mij zeker en vast een re-buy waard.

Moest je wat schuim per ongeluk in je mond krijgen tijdens het reinigen (ja bij mij valt dat wel eens voor), zal je proeven dat hij naar suiker smaakt ;).

Kennen jullie Indemne al? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en verkrijgbaarheid: