Philips Bluetooth Hoofdtelefoon: SHB9150

phlpshdstbltth (3)

Als er iemand dol is op gadgets dan ben ik het wel. Philips is dan ook het merk bij uitstek om daarom bij mij een voetje voor te hebben. Als fan van muziek, wie niet trouwens, kon ik deze hoofdtelefoon volledig “smaken”.

Mijn eerste indruk wanneer ik hem uit de doos haalde was, laat me zeggen, dubbel. Hij was vederlicht. Kon hij een mooi kwalitatieve klank weergeven? Bij het opzetten van de hoofdtelefoon viel me meteen op hoe plots ik niets meer hoorde van mijn omgeving. Zelfs zonder geluid dempt hij met zijn zachte oorkussens de omgevingsgeluiden.

phlpshdstbltth (1)

Ik heb hem nog maar een week in mijn bezit en ben er al helemaal verliefd op. Waarom zullen jullie je afvragen? Een hoofdtelefoon die zowel met kabel als zonder via bluetooth gebruikt kan worden. Hoe handig is dat?

Nergens nog die ellendige ambetante kabels die je altijd immobiel maken tijdens een geweldige luisterpartij. Handig om tijdens het kuisen, op te rommelen, foto’s maken en bloggen te genieten van al het moois dat de muzikale wereld te bieden heeft.

phlpshdstbltth (4)

Nog een handig tooltje dat aan deze hoofdtelefoon verbonden is, is dat je ook je oproepen van je smartphone kan beantwoorden. Heel handig als je het mij vraagt. Ah ja, met hoofdtelefoon op hoor je toch niets, zelfs de deurbel niet. Maar dankzij de extra functie ben je niet helemaal afgesloten van de buitenwereld. Via een ingebouwde microfoon kan je met een simpele klik je telefoon beantwoorden.

Wat betreft het geluid kan ik heel kort zijn. Dit is een krachtig beestje voor zijn grootte. Echt waar. Los van het feit dat je met een bluetooth verbinding werkt, zit er toch geen vertraging op tijdens het kijken naar een bvb. Youtube-filmpje.

phlpshdstbltth (5)

Guilty people, maar deze hoofdtelefoon geef ik niet meer af! Wat vinden jullie van deze Philips hoofdtelefoon? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en beschikbaarheid:

  • €99.99
  • In de meeste elektrozaken