Duopost: Bench x RayBan

bnchrbn-(1)Normaal zou deze post gisteren al verschenen zijn. De details zal ik jullie besparen, maar om het kort te houden zat ik geveld me de buikgriep. Enfin, soit. That being said. 

bnchrbn-(3)

bnchrbn-(8)

Jullie wisten het misschien nog niet, maar ik heb dus een fenomenale obsessie voor jassen. (#lichtelijkoverdreven) Net voor de winter begon, kreeg ik deze jas toegestuurd van Bench. Voor velen onder jullie vast wel geen onbekend merk meer. Als extraatje om deze outfit af te maken voegde ik er nog een hippe, maar klassieke, RayBan aan toe.

bnchrbn-(2)

De New Kiddo (coole naam btw)  jas is voorzien van een verlengde boord achteraan, inwendige stormmanchetten met duimgaten en verschoven schoudernaden. In combinatie bieden deze ontwerpelementen het comfort en de extra bescherming die de moderne leefwereld vraagt. De steekzak met ritssluiting op de rechter mouw verhoogt de veiligheid. De afneembare bontvoering van de kap is
aanpasbaar (ik laat hem het liefst eraan) voor meer variatie. Door de poolvoering met lichte wattenisolatie is de New Kiddo jas veilig en bestand tegen de scherpste koude.

bnchrbn-(5)

bnchrbn-(4)

Ik droeg hem al voor diverse aangelegenheden. Hij is draagbaar bij elke outfit, hetzij sportief, hetzij klassiek. Dat maakt hem net zo lovable. En bovenal is hij enorm functioneel. Ik ben iemand die bij het minste koud heeft en hij slaagt er telkens in om mij perfect warm te houden. De wind krijgt geen schijn van kans door de dubbele ritssluting.

bnchrbn-(7)

bnchrbn-(8)

bnchrbn-(9)

Wat bereft de zonnebril kan ik heel kort zijn. Het is er eentje uit de Lite Force reeks en is eveneens heel goed te mixen bij diverse outfits. Ik heb hem hier in het mat-zwart omdat ik vind dat hij dan net iets minder hard overkomt. Mijn ogen zijn beschermd tegen te zon en het ziet er nog stylish uit op de koop toe.  Zeg nu zelf, wat wil een mens nog meer?

bnchrbn-(6)

Wat zijn jouw favoriete kledingstukken in deze periode van het jaar? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en beschikbaarheid: