Zweetoplossing door MiraDry

IMG_9616

Ok, dit is iets heel persoonlijks, toch niet abnormaal. Zweten, het is vervelend maar ons lichaam heeft het nodig. De ene mens zweet natuurlijk wat meer dan de andere. Laat mezelf nu net tot die groep behoren dat, inderdaad ja, meer zweet.

Nu bij mij concentreert zich het maar op een welbepaalde plaats, onder de oksels. Je kan  het al denken: No gray, blue of eender welke donkere kleding dan ook. Het ene moment is het precies ook wel minder dan het andere.

Er zijn natuurlijk tal van oplossingen die al dan wel of niet werken. Mijn oog viel toch meteen op volgend persbericht dat me al meteen deed afdwalen naar hun website en introductie-video.

Omdat overmatig transpirerende oksels een grote handicap zijn, is er veel vraag naar behandelingen. Onze oksels bevatten circa 2% van alle zweetklieren. Het uitschakelen van deze zweetklieren heeft geen invloed op het koelvermogen van ons lichaam. Wel van grote invloed is echter de wijze waarop ze buitenspel worden gezet. Tot nu toe heeft de behandeling van overmatig zweten bestaan uit injecties met botuline toxine of chirurgische ingrepen. Botuline toxine heeft slechts een tijdelijk effect en chirurgische ingrepen geven risico op ernstige complicaties en vergen soms langdurig herstel.

IMG_9664

miraDry  is een selectief instrument in de behandeling van overmatig transpirerende oksels met een ongekend blijvend effect. De behandeling is veilig en kent een minimale hersteltijd. Meteen na een behandeling zou je in staat moeten zijn om je normale activiteiten of werk weer op te pakken. En binnen een aantal dagen kun je doorgaans weer beginnen met sporten.

IMG_9794

Dermatoloog Wim Venema legt uit: ”Het miraDry systeem maakt gebruik van selectieve electromagnetische straling, waardoor alleen die laag in de huid waar de zweetklieren zich bevinden wordt verhit. Hierdoor worden de zweetklieren selectief vernietigd.

IMG_9816

De miraDry procedure wordt uitgevoerd in de behandelkamer van de arts onder lokale verdoving. De behandeling bestaat uit 1 of 2 sessies van circa 1 uur, met een tussentijd van 3 maanden voor een optimaal resultaat. Uit recent klinisch onderzoek is gebleken dat na 2 miraDry behandelingen de gemiddelde reductie van okselzweet 82% bedraagt.

IMG_9775

Ik ben alvast reuze geintresseerd! Misschien moet ik eens horen hoe het Jess Donckers intussen is vergaan? Zij is namelijk hét proefkonijn bij uitstek die de miraDry behandelijk reeds heeft ondergaan.

Heb jij ook al van overmatige transpiratie? Of een ander specialleke? Laat het me weten in de comments!

Prijzen en beschikbaarheid: