Ga op reis met The Neuhaus History Collection

IMG_1654

Wie eet er nu niet graag chocolade? Ik ben alvast verzot op die kleine lekkernijen. Je hebt er verschillende soorten in natuurlijk, in alle maten en gewichten. Toch zijn er uitzonderingen die je in hogere sferen brengen. 

Neuhaus hoef ik jullie zeker niet meer voor te stellen. Deze meesterchocolatier heeft naar aanleiding van zijn 150 jarig bestaan een speciale geschenkbox uitgebracht die er werkelijk uit ziet om te stelen! Een mooie luxueuze verpakking die vast wel iedereen graag zou krijgen of gewoon om cadeau te doen.

IMG_1651

IMG_1656

Ik vind het alvast een mooie cadeautip voor de gastheer of gastvrouw van het kerstdiner. Deze box geeft net dat tikkeltje extra en laat je meteen wegdromen bij een lekker kopje koffie of thee.

IMG_1660

IMG_1659

The Neuhaus History Collection bevat 28 pralines uit het gamma van 1857 tot 1915. Dankzij het bijhorende boekje neemt Neuhaus mee door hun rijke geschiedenis en het ontstaan van die bepaalde praline. Een echt collector’s item als je het mij vraagt.

IMG_1665

IMG_1662

Mijn favorietjes? Die keuze was snel gemaakt: Cornet Doré, Manon, Suzanne en Prins Albert II. Bij aankoop van deze box krijg je nog een bijpassende tas die de beleving van deze box nog meer tot zijn recht laat brengt. Wat een pareltje!

IMG_1650

Hebben jullie deze box al in huis kunnen halen? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en beschikbaarheid:

  • €35
  • Via je dichtsbijzijnde Neuhaus filiaal of via hun online store.