FInding Dory

Dory

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. Je leest het goed, ik ben naar Finding Dory gaan kijken. Tekenfilm of niet. Wanneer ik het voorstel kreeg, heb ik geen seconde moeten twijfelen. 

Finding Nemo is voor velen een vaste waarde die menig kinderhart (en volwassen) nog steeds weet te vertederen. Een typische film die je op een ongedwongen manier een levensles leert overgoten door een heerlijk Disney-sausje.

Dory gaat gaat op zoek naar haar ouders die ze kwijtspeelde dankzij haar korte termijngeheugen. Uiteindelijk komt het erop neer dat dat niet meteen een beperking hoeft te zijn en ze dit kan toepassen als één van haar sterktes.

finding-dory-k110b_102bpub.pub16.176_RGB

Samen met oude bekenden en nieuwe vriendjes, gaat ze op zoektocht door de wilde wateren van de oceaan om dan uiteindelijk te belanden in het park waar haar ouders in een aquarium “the open ocean” verblijven.

Een film die je hart meteen weet te veroveren en je doet gillen van plezier. De spontane en komische dialogen toveren een instant glimlach op je gezicht.

finding-dory-k240_24c_pub.pub16.123_RGB

Ik zal jullie alvast niet meer verklappen maar weet één ding zeker, je moet deze film gaan zien. You won’t regret!

Veel kijkplezier!

B.