Hydramemory & me, Comfort Zone

img_3035

Er passeren tig aan vochtinbrengers op het Male Ave HQ, dat hoef ik jullie vast niet meer te vertellen. Alleen degene die ik de beste vind voor mijn huid krijgen hier een plaatsje. Comfort Zone is natuurlijk geen nieuw merk meer, maar voor mij was dit tot op heden een nog onbekend merk.

Na een laatste kennismaking met het merk, ben ik vol nieuwsgierigheid aan het testen geslagen met de Hydramemory Cream. Mijn eisen zijn eenvoudig: voldoende hydratatie voor mijn droge huid de ganse dag, een frisse blik en een aangenaam parfum.

Deze crème bevat macro hyaluronzuur, een melange van natuurlijke extracten uit appel, linzen en de schil van watermeloen en moringa olie om het vochtgehalte in de huid te behouden met behulp van een dubbel hydrateringsmechanisme. De huid is zichtbaar voller, beter gehydrateerd en voelt de hele dag soepel en zacht aan.

img_3039

Hydramemory Cream wordt aanbevolen voor de normale tot droge huid en bij gemiddelde tot koude klimaatomstandigheden. Een lichte textuur die in mijn opinie een mix is tussen een crème én een gel. In combinatie met het serum is dit een zalige ervaring met een aangeaam zacht parfum. Mijne huid is de ganse dag gehydrateerd en tijdens de koude dagen voelt ze niet trekkerig aan.

img_3043

Aangezien mijn eerste ervaring zo positief is, kijk ik al uit om de rest van dit Hydramemory gamma te ontdekken. Misschien dan toch maar eens werk maken van een nachtcreme/ritueel?

Info en beschikbaarheid: