Hair issues

IMG_0035En het is weer eens zover. Telkens het jaar opnieuw begint zit ik te peinzen over wat ik nu weer wil aanvangen met mijn kapsel. Laten groeien, daar zijn we intussen al uit. Alleen, wat is een haalbare en vlotte coupe?

Los van het kapsel dat ik mezelf wil laten aanmaten kamp ik al een tijdje met droog haar. Ja, inderdaad, moi. Ook al heb ik tig aan producten. Ik zie zelfs door het bos de bomen niet meer. Momenteel schommel ik tussen Bumble & Bumbe, Miriam Quevedo & Kérastase.

IMG_0034

’s Avonds probeer ik mijn haar in te wrijven met olie en zo te gaan slapen zodat het ’s nachts voldoende kan hydrateren. Of het wat zal uithalen? Geen idee, het wordt er alleszins niet slechter op. Dat lijk me ook een goed teken.

Deze producten zal ik aan een testje onderwerken en degene die goed worden bevinden zal ik maar al te graag met jullie delen.

samwines__and-slicked-back-thick-hair-2017-new

Ik kijk al uit naar een stralende nieuwe voorjaarscoupe om de zomer tegemoet mee te gaan. Wat vinden jullie van deze laatste? Heerlijk, niet?