What I think: Filorga’s Finest

Hoe eerder je begint met smeren van anti-aging crèmes hoe beter. Ook al kunnen we gaan grijpen naar botox-injecties en allerhande fillers, toch slaagt Filorga erin dat te beperken tot een potje, tube of flacon die al het goede van deze middeltjes bevat. 

Ik ben al een tijdje aan het smeren met anti-aging producten maar toegegeven, er zit wel minder goed spul tussen. Je weet wel, op het moment zelf werkt het perfect maar op lange termijn zie je geen vooruitgang. Filorga heeft al meermaals bewezen dat ze hier hun uiterste best doen om hier verandering in te brengen met hun eerdere en hedendaagse producten.

As a true fan van hun Time-Filler gamma besloot ik hun laatste toevoeging NCTF ten uit te testen.

De New Cellular Treatment Factor, beter bekend als NCTF, is een injecteerbare polyrevitalisatie-oplossing. Het unieke complex bevat meer dan 50 actieve stoffen die veroudering tegengaan, waaronder vitaminen, aminozuren, mineralen, co-enzymen en antioxidanten, die in staat zijn de celactiviteit te herstarten en de huid weer te laten stralen.

Het NCTF gamma is dus een simpel 3 stappen plan dat bestaat uit een voorbereidende lotion (zalige textuur die niet uitdrogend aanvoelt, maar vooral een zalige basis legt), een serum (een hydratatiebooster waar een huid als de mijne om smeekt) en tot slot een dagverzorging waaruit je kan kiezen uit een lichte fluide-textuur of een rijke crème. Dit keer gaat mijn voorkeur uit naar de fluide in plaats van de gebruikelijke rijke crèmes. Vreemd, zal je vast denken. Toch heb ik voldoende aan de fluide en is een droge huid verleden tijd.

Kortom, mijn huid voelt frisser, voller en steviger aan.

Zijn jullie al bezig met anti-aging skincare? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en beschikbaarheid:

  • NCTF-Reverse/Reverse Mat: 50 ml/€ 79,90
  • NCTF-Essence: 150 ml/€ 44,90
  • NCTF-Intensive: 30 ml/€ 79,90
  • Bij ICI Paris XL