Bose Soundtouch 10

Wie houdt er nu niet van een streepje muziek. Ik wel! Alvast een hele waaier want ik kan haast niet zonder. Als er geen muziek speelt bij mij thuis vind ik het maar een trieste bedoening. Je haalt er zoveel emotie en energie uit. Hou dit alles eens in je achterhoofd en denk dat je haast in elke ruimte van je favoriete muziek kan genieten?

Onlangs testte ik de Bose Soundtouch, een bluetooth/WiFi speaker die met meerdere units kan worden uitgebreid zonder al die vervelende kabels. Gewoon even je telefoon of tablet koppelen via bluetooth en je bent vertrokken.

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om je muziek af te spelen. Dit kan via je Itunes, Spotify of eender welke applicatie. Bose heeft tevens een eigen app waarmee je updates kan uitvoeren of instellingen wijzigen. Maar deze laatste is zeker geen must.

Van het geluid die deze speaker produceert ben ik zeker tevreden. Als je weet dat Bose staat voor klasse en kwaltieit zegt dat al heel wat en liggen je verwachten dan automatisch hoog. Los van het feit dat je de eerste keer wat moet prutsen met de equalizer van je muziekspeler maar kleuren en smaken, die verschillen uiteraard.

Je kan gebruik maken van één enkele speaker maar het leuke aan de Soundtouch is dat je hem met verschillende speakers kan koppelen en je eender waar je favoriete deuntjes kan afspelen, zonder alles verslepen.

Als je je speaker verbonden hebt via je eigen WiFi netwerk kan je zelfs streamen van een hele reeks door hen aangeboden radiostations. Omdat ik nogal een moeilijk type ben en mijn eigen playlists voorrang geef heb ik er quasi geen gebruik van gemaakt.

Qua vormgeving opteer ik voor de wit/grijze versie omdat deze beter blenden in mijn interieur. Maar dit natuurlijk persoonlijk.

Er hangt een stevig prijskaartje aan vast maar wil je kwaliteit moet je hier niet naar kijken. Je koop dit niet elke dag. Als het mij vraagt? Drie stuks, graag.

Prijs en beschikbaarheid: