City Marble, Case Company

Het personaliseren van je eigen materiaal is leuk en maakt net het verschil in die grote grijze massa. Neem nu bijvoorbeeld je telefooncover. Ikzelf hou niet  van schreeuwerige toestanden of om de haverklap een nieuwe cover, nee. Geef mij maar iets tijdloos dat even meegaat en een knipoog is naar jezelf.

Je zag ze al hier en daar opduiken, de telefooncovers van Case Company. CityMarble is een uitgave waarbij je geheel zelf je cover kan “tunen” met de plattegrond van je favoriete stad. Om het verhaaltje af te maken kan je nog smiley’s, pinpoints en diverse dingen op je kaart toevoegen. Zo geef je jouw telefooncover nog die extra persoonlijke touch.

Ikzelf hield het redelijk sober en koos voor de matte uitvoering met zwarte achtergrond en witte details. “Less is more” right?

See for yourself en maak gerust eens een simulatie op hun website, je hebt redelijk veel mogelijkheden wat het nog extra moeilijk maakt om je keuze te maken.

Prijs en beschikbaarheid: