Filorga Oil-Absolute

Het goed verzorgen van je huid is voor velen onder ons een onbekend iets en beperkt zich tot het aanbrengen van minimum een simpele dagcrème. Je huid is een kostbaar bezit en kan je al beter vroeg beginnen te verzorgen.

Tussen de leeftijd van 25-30 jaar begint de productie van talg en collageen af te nemen en bijgevolg, ongeacht welk huidtype ook, begint de huid stilaan uit te drogen.

Filorga’s Oil-Absoute is een combinatie van oliën (camelia + buriti + abrikoos + jojoba) die antiverouderende stoffen bevat om alle tekenen van de tijd te bestrijden: rimpels, verslapping, doffe teint, oneffen huid, onregelmatige huidtextuur en pigmentvlekken.

  • Cameliaolie :maakt de huid elastischer en steviger.
  • Buriti-olie: helpt de huid regenereren en voorkomt de vorming van rimpels.
  • Jojoba-olie is ontstekingsremmend en anti-uv-straling; beschermt de huid en helpt pigmentvlekken te voorkomen.
  • Abrikozenolie: zit vol essentiële vetzuren, vitamine A en E en laat de huid stralen.

Met het krachtige amber als extra toevoeging wordt de celoxidatie vertraagt, celregeneratie gestimuleerd en het metabolisme geactiveerd.

Kortom een olie die perfect fungeert als serum onder je dag -en nachtcrème. De olie voelt, wat normaal is, vettig aan maar versmelt perfect met je huid. Twee tot drie druppels volstaan om je hele gelaat te verzorgen.

Geen sterke parfumgeuren voor Filorga en zo heb ik het graag. Geurloos is deze olie echter niet maar ze bevat het bestaande toch subtiele Filorga-parfum dat je haast  in heel hun gamma kan herkennen. Je huid voelt dankzij deze basis voldoende gehydrateerd en heeft de ganse dag een gezonde gloed.

Om dit gamma te vervolledigen heb je ook nog een dag -en nachtcrème en een oogserum.

Info en beschikbaarheid: