Suitcase

Tijd is bij momenten iets heel vervelend. Zo vervelend dat je niet alles weet te passen in die 24 uur die je “maar” per dag hebt. Hetzelfde geldt voor het scoren van een outfit voor die ene speciale gelegenheid. Suitcase to the rescue want ze bieden jou een kant en klare oplossing aan. 

Je weet wel, als het snel moet gaan kan je outfit een top of een flop worden. Aan de hand van je persoonlijke voorkeur stelt Suitcase een box voor je samen die deels gebaseerd is op je eigen input en deels op inspiratie van je style advisor. Ideaal als je je outfits wat nieuw leven wil inblazen.

Ik nam de proef op de som en besloot om een Suitcase te bestellen. Allereerst geef je je maten en voorkeuren (aan de hand van outfit-foto’s) door. Een beetje informatie die je eenmalig dient te geven maar wel van cruciaal belang is wil je een gepaste box ontvangen.

Na je registratie heb je nog even een kort telefoongesprekje waar je samen met jouw style advisor (dankjewel, Maxime!) nog even alles op een rijtje zet en je likes en dislikes overloopt.

Je hoeft nog niet meteen iets te betalen en betaalt vanaf het moment je besluit een kledingstuk of een ganse outfit te houden. Als je een bepaald bedrag spendeert krijg je eventueel nog een extraatje zoals bijvoorbeeld een fles gin.

Bij het ontvangen van mijn eerste box was ik verwonderd over de kwaliteit en de presentatie van de kleding. Ik kreeg een mix van stijlen tussen casual en formal en wist me in het meeste te vinden.

Een outfit omvat bij Suitcase echt het totaalpakket: t-shirt, hemd, trui, broek, sokken en schoenen. Noem maar op.  Tal van andere accessoires kan je eventueel laten toevoegen aan de inhoud van je box.

In je box zit eveneens een persoonlijk briefje wat de keuze is van je style advisor en wat ze het beste bij jou vindt passen. Dat geeft net dat extraatje meer waarmee ze zich weten te onderscheiden van de rest.

Dankzij Suitcase leerde ik nieuwe merken en vooral nieuwe mogelijkheden kennen en dat kan ik alleen maar toejuichen. Wat betreft de prijszetting kan je zeggen dat ze kwalitatieve en iets exclusievere dingen aanbieden en deze ook wel een bepaald prijskaartje hebben maar ze hebben eveneens goedkopere merken.  Je kan dit melden bij je verkennend gesprek met je style advisor en zij zal dan een mix maken van beiden.

Ideaal dus voor jezelf om op tijd en stond eens een box bestellen moest je inspiratieloos zijn of waarom doe je eens geen box cadeau? Het kan allemaal. Ik weet dat ik alvast eentje zal bestellen nu de dagen kouder worden en wanneer het tijd is voor feestkledij.

Info en beschikbaarheid:

  • Suitcase.be
  • Alle kledij is een selectie van wat ik toegestuurd kreeg.