It’s been a while

Allereerst mijn beste wensen aan iedereen (beter laat dan nooit) en alles wat daarmee gepaard gaat. Aan nieuwe voornemens doen we allang niet meer mee omdat we na vrij snel te beseffen, dit niet weten vol te houden.

Het is al een tijdje sinds er nog wat online kwam op de blog om de simpele reden dat ik het veel te druk had. Jeweetwel, het dagdagelijkse gecombineerd met een aantal veranderingen waardoor de hobbies een beetje op de laatste plaats komen. Want zo is het maar net, een hobby.

Het dagelijks posten om toch maar veel lezers/kijkers te halen en te lokken daar heb ik al een tijdje mijn buik van vol. Dat hadden jullie zelf ook al kunnen ondervinden.

Mijn insteek was en is nog steeds dat ik alleen schrijf over hetgeen me interesseert en wat me kan blijven boeien. Want dat laatste is vooral een moeilijk gegeven. Especially als er steeds zoveel nieuwe dingen op je afkomen.

Aan stoppen denk ik nog lang niet maar ik doe het gewoon graag op mijn tempo. Is dit keuze volgens de regels van de kunst? Bijlage niet.

Inspiratie kan je niet dwingen of ter plaatse uitvinden. Meespringen op de trein van de dagelijkse social media shizzle en influencing trein, not my cup of tea.

Hou Male Avenue zeker in de gaten als je eens wat anders wil zien dan wat je overal op elke blog tegelijkertijd naar boven komt.

Tot snel!