Micmacbags

Recent nam ik een sprong in het diepe door mijn ontslag in te dienen en te starten op een nieuwe job. Na enkele jaren een bureaujob uit te voeren waar de klanten naar mij toe kwamen, wordt er op mijn nieuwe job van mij verwacht zelf naar de klant toe te gaan om zo een professionele band te kunnen creëren. Het is op die momenten, wanneer je een klant voor het eerst ontmoet, dat je een eerste indruk maakt.

Wanneer we een eerste en goede indruk willen maken op anderen, en vooral in onze werkomgeving, dan gaan we letten op ons voorkomen. Zo spenderen we de nodige aandacht aan onze kleding en hoe we ons haar dragen. Wat we wel eens durven te vergeten zijn de accessoires. Een accessoire dat voor mij van belang is, is een degelijke laptoptas.

Doordat ik tegenwoordig genoodzaakt ben om mijn laptop en dossiers op verplaatsing mee te nemen, was ik op zoek naar een laptoptas dat zowel praktisch is, maar ook mooi van design als duurzaam is. Zo kwam ik via mijn vriend terecht bij Micmacbags waar hij twee jaar geleden al kennis maakte met dit merk en er dan ook een review over schreef. En ik moet zeggen, na twee jaar intensief gebruik is zijn laptoptas nog steeds in goede staat, rafelt er niets uit en heeft het leder zijn echte look verkregen. Een betere referentie kan ik dus niet hebben.

Op hun site ging ik op zoek naar een model dat me aansprak en de mogelijkheid gaf om er een laptop van 17,3 inch in op te kunnen bergen. Uiteindelijk kwam ik terecht bij het model Oklahoma waarbij ik de keuze had deze in het zwart of bruin te kiezen (waar bij mij toch de voorkeur naar bruin uit gaat).

Ondertussen maak ik al zo’n vier maanden gebruik van mijn tas en ben ik nog steeds verrast door hetgeen er allemaal in kan en past, en dit zonder dat de tas zijn vorm verliest. Ik moet ook toegeven dat ik me ook zelfzekerder en professioneler voel wanneer ik ergens met mijn laptoptas aankom. Het design zorgt er dan weer voor dat het een eigentijdse tas is die geruime tijd zal meegaan zonder dat deze oubollig gaat ogen.

De laptoptas is opgedeeld in twee ruime vakken. Zo kan je in het ene vak je laptop wegsteken in een daarvoor voorzien compartiment met zachte voering ter bescherming, en is er daarnaast ook ruimte om je oplader en muis op te bergen. In het andere vak is er dan weer plaats voorzien om documenten of een farde in op te bergen met ook een afzonderlijk, en afsluitbaar, zakje om bijvoorbeeld schrijfgerief weg te steken.

Ben je nog op zoek naar een degelijke, duurzame en trendy laptoptas, of zoek je een schoudertas of een portemonnee met dezelfde kwaliteiten, dan ben je bij Micmacbags aan het juiste adres.

Prijs en beschikbaarheid: