Nieuw boegbeeld voor Men Expert: Ryan Reynolds

Sinds kort kan L’oréal Men Expert beroep doen op de alombekende Ryan Reynolds. Hij is actief, mannelijk en van nature voldoende gezegend met humor. Wij kennen hem onder andere van blockbusters als: The Proposal & The Amityville Horror.

Met zijn krachtige en mannelijke looks en feilloze charme vertegenwoordigt hij nu de Hydra Energetic Range.

De 37-jarige Canadese acteur zegt zich enorm vereerd te voelen en er vooral naar uit te kijken een spokesperson voor Men Expert te zijn. Een merk dat voor hem synoniem staat voor de essentie van de moderne en vooruitstrevende technologieën. De drijvende kracht achter het merkt spreekt hem des te meer aan: L’oreal Paris ontwikkelt continu de beste beautyproducten voor actieve mannen zoals hemzelf. Actieve mannen die, net zoals hij, elke dag met 1000 dingen tegelijk bezig zijn.

Succes, Ryan! 🙂