Rexona Men Maximum Protection

Rexona Men Maximum ProtectionDeze keer geen deodorant in sprayvorm maar een stick applicator.

Zo’n stick heeft natuurlijk zijn pro’s maar – zoals bij zoveel – ook z’n contra’s. Rekening houdende met het feit dat de een z’n okselhaar scheert, de andere het trimt en nog iemand anders het laat staan, moet een deodorant vooral een evenwichtige oplossing brengen naar geur, antitranspiratie en het nalaten van vlekken toe.

De Rexona For Men stick heeft een frisse, neutrale en herkenbare mannengeur. Na een weekje testen stel ik met plezier vast dat deze misschien wel kans maakt om een blijver te zijn. Door z’n samenstelling en z’n makkelijke manier van aanbrengen, is het een ideale deodorant om eventuele irritaties (na het scheren) tegen te gaan. Het is een stick die gecreëerd is voor de heren met een gevoelige huid.
Zoals jullie lazen in mijn artikel over deodoranten zijn de drie pijlers voor een deo voor mij: de geur, de antitranspiratie en het nalaten van vlekken.
De eerste voorwaarde, nl. het verspreiden van een frisse geur: voldoet aan mijn verwachtingen. Verwacht je dat je na het aanbrengen van deze stick niet meer zal zweten, dan ben je eraan voor je moeite.  Maar is dat de taak van een deodorant?  Niet echt.  Er zijn voldoende middeltjes op de markt die het zweten op zich in de kiem smoren. De vraag kan dan worden gesteld of deze oplossingen wel zo gezond zijn.  De deo-stick van Rexona houdt het zweten wel binnen de perken en daarmee is veel gezegd.  And last but not least: no no NOOO marks op mijn favoriete t-shirts!
De stick is te vinden in Carrefour, Kruidvat, Colruyt enz… Het prijskaartje is met z’n € 7.49 misschien niet één van de goedkoopste.  Maar het voordeel van een stick is wel dat hij het wat langer uitzingt dan z’n collega’s in sprayvorm (en die kosten ook tussen de €3 à €5).  Bovendien is een stick ook nog eens mileuvriendelijk, alstublieft!