Aussiebum newest: “Whisky, you say?”

Mijn onderbroekenlade heeft dringend een update nodig. Dat is iets wat je als man, althans ik toch, altijd maar uitstelt. Maar op een gegeven moment heb je ze wel gehad. Het ideale moment dus om jullie een nieuwe ontdekking voor te schotelen.

Aussiebum kennen jullie al van een vorig artikel. Nu komen ze met een nieuwe “modelleke” op proppen: called Whisky.

Wat is er zo speciaal aan? Wel een “piepgaatje” vanvoor en eentje, je hoort het goed, vanachter.

Ze komen in vier verschillende kleurvariaties en allen beschikbaar in slip-model.

Extra comfort guaranteed: de verschillende gedeeltes hebben een bijna naadloze overgang. En zoals bij elke AussiBum technologie, worden alle gedeelten goed ondersteund.

Toegegeven, was mijn eerste gedacht :”Wat is dit nu?”. Maar het ziet er wel mooi uit. Natuurlijk zou ik dit niet aanraden om te dragen onder lage broeken want als je t-shirt dan naar boven kruipt kan het zowel vanvoor als vanachter een beetje ” te onthullend” worden. Laat het me zo stellen.

Of dit model één van de updates van mijn onderbroekenlade zal zijn, laat ik jullie zeker weten. Maar ik ben nog in twijfel. 😉

Wie niet bang is van een beetje vlees te laten zien, is met de Whisky aan het juiste adres! Wat vinden jullie? Laat het me weten via de comments.

Prijzen en verkrijgbaarheid: