Rode Duivels, strak in het pak!

Je mag nu zeggen wat je wil, maar een man in een pak, dat is een plaatje dat klopt als een bus! Pure klasse en elegantie, al zeg ik het zelf. Het enige wat mij, meestal, aan een kostuum tegensteekt is de das. Ik voel me altijd zo opgehangen.

McGregor werd door de Belgische voetbalbond geselecteerd als kledingpartner om de officiële kostuums te leveren voor de Rode Duivels.

In overleg met Marc Wilmots viel de keuze op een elegant marineblauw pak met wit overhemd. Lekker basic maar toch een extra touch.

Voor deze prestigieuze samenwerking werkt McGregor samen met la maison Carlo et Fils. La maison Carlo et Fils heeft reeds een lange traditie van meester kleermakers, en heeft veel ervaring met het kleden van spelers en topclubs.

Axel Witsel, Thibaut Courtois en de anderen waren enthousiast over de keuze van hun kostuum. 

Met McGregor en “la maison Carlo et Fils“, Official Tailor of the Red Devils, zijn de Rode Duivels alvast wereldkampioen… in elegantie. Was de wedstrijd winnen ook maar zo gemakkelijk. 

De trouwe supporter hoeft niet in de kou te blijven staan. Vanaf nu kan men zich helemaal in McGregor kleden, met de speciale WK-collectie, die nu verkrijgbaar is in de winkels.

Ik ken niet veel van voetbal maar wens onze nationale ploeg heel veel succes toen in Brazilië!

Wat vinden jullie van de kostuums? Laat het me weten in de comments.

Meer info: