Truth or Dare by Aussiebum

Wat hoort er bij een warme zomer? Precies, plezier hebben in en aan het water. Natuurlijk wil je er ook modieus en stijlvol bijlopen. Voor de durvers onder ons, heeft AussieBum wat nieuws in petto.

Truth or Dare is één van de nieuwste lijnen van AussieBum en is echt alleen iets voor degene die durven. If you doubt yourself… wear something else!

De lijn “Dare” is je echt op het lijf geschreven als je een statement wil maken. Het is een “semi-doorkijk” zwembroek die vooral zorgt voor een “luchtig” gevoel. 🙂

Natuurlijk is de “cup” extra gevoerd dat we ook niet meteen alles dienen prijs te geven. We moeten het nog altijd degelijk houden, n’est ce pas?

De polyester-mesh (stof) zorgt voor een comfortabel en aangenaam gevoel. Je kan zeker zijn dat het zand in deze zwembroek niet blijft zitten. Ik ben vooral fan van het hipster model.

Truth is een tikkeltje minder gewaagd dan de Dare uitvoering, toch moet hij hier niet voor onderdoen. De zijkanten zijn eveneens afgewerkt met de mesh doorkijk stof. Als extraatje is er vanachter een oogje dat ervoor zorgt dat je in een mum van tijd een droge broek hebt. #soundsweirdthough

Wat vinden jullie? De losse broeken zijn “out” en spannend is “in”? Laat het me weten in de comments!

Prijzen en verkrijgbaarheid: