Golf van energie en frisheid

Het is al weer een tijdje geleden dat ik het nog eens had over douchegel. Schrijven over een douchegel is dan ook niet altijd even gemakkelijk. Toch doe ik graag een extra inspanning wanneer het er eentje is die ik best wel kan “smaken”. #rarewoordkeuze

I present to you: de NIVEA Pure Fresh, douchegel. De ideale partner om de dag goed van start te gaan of om je batterijen op te laden voor een avondje uit. Ik ben helemaal weg van de geur en vooral van het feit dat het zo een zalig dik schuim is.

In contact met water veranderen de zeemineralen van de Pure Fresh douchegel in smeuïg schuim. Breng aan op de huid en ontdek hoe het heerlijke parfum vrijkomt en al je zintuigen tot leven wekt.

Nivea staat voor kwaliteit en goede hydratatie. Mijn huid voelt niet droog aan na het afdrogen en ik voel me precies een ander mens. De combinatie van het parfum en de sensatie van het schuim geven je een ware energie-boost. Try it, you won’t regret it.

Kende jij deze douchegel al? Heb jij ook zo je Nivea favorieten? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en verkrijgbaarheid:

  • 250ml/€2.99
  • O.a. : Carrefour, Kruidvat, Colruyt.