Olaz Essentials: Renigingsgel

DSC_0001

Jullie weten sinds ik mijn Clarisonic heb weliswaar elke reinigingsgel door de molen gaat. Natuurlijk is de ene gel, uiteraard, de andere niet. Spreekt voor zich. Toch maak ik voor sommige exemplaren heel graag een uitzondering en daarmee verdienen ze een plaatsje op Male Avenue.

Oil of Olaz is een merk waar ik zelf, als man, nog nooit kennis mee heb gemaakt. Natuurlijk als kleine puk bij de mama zag ik dit al wel eens op het badkamerschap staan. Tijdens een event kreeg ik dit goedje aangeboden en was ik toch wel reuze gertriggerd om dit even uit te testen.

DSC_0002

Om ietwat correcter te zijn komt deze Verfrissende Reinigingsgel uit de Olaz Essentials lijn. Deze lijn Olaz reinigers zijn speciaal ontwikkeld om de huid mild te reinigen, voor dagelijks gebruik. Een sterke formule van verzorgende ingrediënten met Aloë Vera en komkommer extracten, verwijdert vuil om effectief te reinigen en verzorgen.DSC_0003

Allemaal goed en wel maar doet deze gel ook zijn werk?

Ik bracht hem ’s morgens (probeerde ook ’s avonds) aan. Het is een niet agressieve gel die ook niet overdadig schuimt. Vanaf de eerste aanraking voel je meteen hoe zacht hij is. Een heel mild schuim masseert je gelaat en zorgt ervoor dat het niet meteen uitdroogt. Bye bye, trekkerig gevoel zoals bij de meeste reinigingsproducten. Het is een frisse neutrale geur die me toch ook meteen blij maakt. Wat mij betreft is dit laatste ook niet onbelangrijk.

Wat me opviel is dat je echt niet veel nodig hebt en je heel lang met de tube kan doen. Zeker 1.5 maand in mijn geval. Kwa prijs/kwaliteit kan dit zeker tellen.

Ten slotte kan ik hieruit besluiten dat ik hem zeker en vast opnieuw zou kopen.

Heb jij al deze gezichtsreiniger geprobeerd? Of heb je een andere aanrader laat het me weten in de comments.

Prijzen en beschikbaarheid:

  • 150ml/€3.50
  • Bij o.a. Kruidvat & Di