Opticare van Paravet

prvtptcr (4)

Viervoeters en ik, dat is toch echt wel iets speciaals. Moet ik je eens een geheim verklappen? Ik zou er zelfs naar wuiven als niemand kijkt. Het is geen geheim dat ik graag beestjes zie.. Ze onderhouden hoort daar natuurlijk ook bij.

Toulouse onze keeshond, is buiten kammen en de pootjes trimmen, niet veel werk. Toch heeft ze soms last van oogjes die toch hevig kunnen tranen. Je kent vast wel grootmoeders truukjes zoals aandeppen met rozen -of korenbloem water. Maar doen die buiten het verzachten ook meer dan dat?

prvtptcr (1)

Paravet is een hele lijn speciaal ontworpen voor hond en kat. Speciaal voor de ogen hebben ze dan ook de lotion Opticare die de oogjes en de zone errond perfect onderhoud.

prvtptcr (3)

Bij een weekje dagelijks aanbrengen zie ik dat ze al veel minder gaat tranen en dat is wel mijn opzet. Het aanbrengen gaat heel simpel op een proper wattenschijfje. Je hebt niet veel lotion nodig, een paar druppels volstaan.

prvtptcr (2)

Het prikt niet in de oogjes tijdens het aanbrengen en Toulouse haar ogen blinken als nooit tevoren. Een geslaagde missie als je het haar vraagt.

Heeft jou hond ook zo snel last van tranende oogjes? Wat doe jij? Laat het weten in de comments.

Prijzen en verkrijgbaarheid:

  •  100ml/€9.95
  • Bij de apotheek