Een grijs najaar? Dat had je gedacht!

We Men

Hoewel bij ons de zomer haar doortocht nog moet maken, denken ze bij WE MEN al aan komend najaar.  Wordt de herfst somber en kleurloos, dan zal dat in elk geval niet het geval zijn voor de kledij die je zal dragen.  WE MEN licht een tipje van de sluier op voor wat betreft haar SMART en CASUAL-collecties.

SMART-collectie

We Men

Wie onlangs gaan shoppen is, kan er niet omheen: de zomer wordt één groot kleurenfestijn.  Een trend die ook komend najaar verder gezet wordt.  De gouden regel is dat kleding mag opvallen en met kleuren als felblauw en feloranje zal dat zeker het geval zijn.

Ook terug van eigenlijk nooit echt weg geweest is de blazer.  Lekker strak en modern en met geometrische colour blocking.  En wordt de start van de herfst nog gemarkeerd door uitgesproken tinten; gaandeweg zullen deze vervagen tot gedekte aardetonen zoals karamel, brique en een vergrijsd blauw.

We Men

Hoewel vooral bruin en blauw het kleurbeeld gaan bepalen, zijn het vooral de vergrijsde pasteltinten die ervoor gaan zorgen dat we niet helemaal de donkere toer op gaan.   Ook prints zullen dit najaar het straatbeeld bepalen: ze zijn grafisch en romantisch en zorgen voor een speels effect in het geheel.

Op dagen dat het echt koud wordt, vullen grove breisels de SMART-collectie aan, waardoor een perfect evenwicht gevonden wordt tussen ruig en netjes!

CASUAL-collectie

We MenBij deze collectie ligt de focus vooral op jeans.  Nieuwe modellen en wassingen doen hun intrede en vooral de zwarte denim lijkt aan een come-back begonnen.  Het is zelfs zo dat jeansstof verwerkt wordt in basisstukken zoals het sportieve baseball jack.

Voor truien en sweaters speelt de ronde hals opnieuw een belangrijke rol, waardoor ze moeiteloos gecombineerd kunnen worden onder blazers of ruige jassen.

Tegen het jaareinde wordt het pad geëffend voor het thema Tradi Clash:  spannende kleuren als petrol en brique geven een trendy injectie aan de traditionele basisstukken.

Accessoires

We MenWat we zien bij de kledij, wordt ook doorgezet in de accessoires die WE MEN te koop aanbied.  Dit najaar barst wat dat betreft van de nieuwigheden.  Een kort overzichtje maakt duidelijk waar je je kan aan verwachten.

De WE MEN Underwear-collectie wordt stevig onder handen genomen.  Naast het model dat wordt bijgewerkt, mag je je vanaf nu ook verwachten aan prints die het effen ondergoed aanvullen.  Underwear zal verkrijgbaar zijn als boxer, trunk of brief en een bijhorend T-shirt of singlet zullen de set afmaken.

We Men

Geen enkel schoenenlabel weet klasse en tijdloosheid zo in haar modellen te verwerken dan Clarcks.  Het Engelse schoenenlabel gaat dit najaar samenwerken met WE MEN en dat resulteert in een gevarieerd aanbod naast het eigen huismerk.  Wat betekent dit concreet voor ons, mannen? Wel dit najaar kunnen heren  naast de desert boot en hiking boots van Clarcks, een hoge brogue of suède sneakers van het eigen huismerk uitzoeken.

Zoals we al zeiden aan het begin van dit artikel: het wordt allesbehalve een kleurloos najaar! Onthouden dus: dit najaar te verkrijgen in uw WE Men-winkel. Meer info over de verkooppunten bij u in de buurt op de site van WE Men.  Een uitstekende site overigens, want voor wie zich niet graag in de winkel waagt, is er ook een prima webshop terug te vinden!