Lush binnenkort in… Gent!

Lush

 

Lush in Gent

Na lang wachten is het zover: Lush opent een winkel in Gent!

Er was reeds een hele tijd grote vraag naar en uiteindelijk is de kogel door de kerk.  De Arteveldestad krijgt zijn eigen Lush Shop.  Wie dezer dagen actief is op Facebook zal misschien de Facebook-groep ‘Wij willen een Lush in Gent’ ook opgemerkt hebben.  Mede dankzij die groep komt de winkel er!

Voor het zover is, moet er natuurlijk personeel worden aangeworven.  Wie zich geroepen voelt: meer informatie over de winkel en diens jobaanbiedingen, kan je vinden op deze Facebookpagina.

Wanneer de winkel opent is nog niet geweten, maar ook daarvoor kan je blijvend terecht op de Facebookpagina van Lush.  Het adres is wel al bekend: De winkel komt in de Langemunt, vlak aan de Vrijdagsmarkt.

Shopplezier verzekerd!!!