A guy and his badtub!

Lush

Je hebt er die houden van een bad te nemen, anderen verkiezen dan weer de verfrissing die alleen een douche biedt.  Ikzelf behoor tot die categorie die liever staat dan ligt, hoewel ik een warm en deugddoend bad ook wel kan appreciëren.

Wat maakt een bad tot een deugddoend bad en wat gebruik je er in?  Dat hangt er natuurlijk vanaf wat je voorkeur is … zolang het maar goed schuimt!

Toen ik een tijdje geleden de Rocketeer van Lush ontving stond ik te (water)trappelen om deze te testen. Zie de Rocketeer als een speeltje dat het nuttige aan het aangename koppelt. Want zeg nu zelf: soms – al geven we dat niet toe – willen wij mannen graag nog eens het kind uithangen. Toch? Dus besloot ik de bruisbal in raketvorm eens in mijn badwater te lanceren. Lekker stoer en… hij gaat echt vooruit. De twee gele uiteinden zorgen voor een krachtige aandrijving.

Bij het aanraken van The Rocketeer met het badwater neem je een ware een ware explosie van geuren en kleuren waar. Zo word in bad gaan een stoere doch kleur- én geurrijke bedoening!

Ik kan al niet meer wachten om de andere producten van Lush uit te testen. Zo hebben ze ook een herenlijn met de veelzeggende naam ‘Dirty’.  Maar daar kom ik graag later op terug.

De Rocketeer is te verkrijgen via Lush (www.lush.be) online of de winkels voor € 4,95. Voor de echte fans: in een eerder artikel berichtten we dat er binnenkort een Lushwinkel opent in Gent.  Allen daarheen dus!