Ralph Lauren Polo Blue Sport

Ralph Lauren Polo Blue Sport

De sensatie van de snelheid… de opwinding van het avontuur… de trots van de overwinning! Ralph Lauren Fragrances presenteert Polo Blue Sport, een nieuw parfum voor de moderne en actieve man. 
 
“De frisheid, de energie en de intensiteit van de oceaan zitten vervat in dit unieke parfum. Zij weerspiegelen de toegewijde sportieve levensstijl van mannen die het gevoel van vrijheid en vitaliteit nastreven dat hoort bij het bedwingen van de golven. Polo Blue Sport vertegenwoordigt de sportman die de oceaan als zijn stadion beschouwt”.
 
Zo omschrijven ze die nieuwste geur bij Ralph Lauren Fragrances .  Eerlijk gezegd: er is geen letter van overdreven. Het is een herkenbare geur met een sensuele ondertoon. 

 
Polo Blue Sport hoort thuis in de categorie frisse geuren en bijgevolg mag ze dus zeker niet ontbreken in ons zomerassortiment! Bij het ruiken van de geur denk je automatisch aan strand, vakantie, zon en zee… en warme temperaturen zoals vorige week! De rest verzin je er zelf maar bij.
 
Het parfum is een aromatische citrusgeur met een vibrerend, modern en aantrekkelijk karakter.
 
Even de ingrediënten op een rijtje:
  • Top noot : ijzige munt, mandarijn, krokante appel, fijngestampte blaadjes, cederblad
  • Midden noot : watervaren, gember, salie
  • Basis noot : amber, muskus, eikenmos, sandelhout, patchoeli.
Polo Blue Sport zit in een flacon van wit glas, geïnspireerd op het klapperende zeil van een boot. De flacon in typische veldflesvorm, met goudkleurige dop, heeft een diagonale marineblauwe en rode streep waardoor een elegante, maar toch mannelijke energie gecreëerd wordt. 
 
Ik ben er zeker van: iedereen zal in zwijm vallen voor dit geurtje!  Liefhebbers moeten wel nog even op hun tanden bijten, want het geurtje is pas verkrijgbaar vanaf juli.
 
Maar wanneer het zover komt: rep je als de bliksem naar je dichtstbijzijnde parfumerie om een exemplaar te bemachtigen. Adviesprijzen zijn € 59 voor 75 ml en € 81 voor 125 ml.