Onder de douche met Louis Widmer

Louis Widmer Douchegel

Louis Widmer laat bij de meesten van jullie misschien niet onmiddellijk een belletje rinkelen.  Toegegeven: het is ook niet echt een merk dat zich specifiek op mannen richt.  Hun producten worden ook niet via de groothandel aangeboden, maar vinden vooral via apothekers en gespecialiseerde detailhandel de weg naar de klanten.

Onder de  douche gaan moet iedereen; of je nu man of vrouw bent.  Daarom heb ik de tijd genomen om hun douchegel eens van dichterbij te bekijken.

Bij sommige douchegels komt het voor dat je huid na het douchen aanvoelt als karton.  Niets daarvan bij de douchegel van Louis Widmer, want de 5 extra milde tensio-actieve bestanddelen zorgen ervoor dat de huid voldoende gehydrateerd blijft.  De gel bevat geen parfum en is dus bijgevolg zacht voor de huid.  Voor wie een grondige reiniging van de huid wil, zonder dat deze wordt geïrriteerd, is bij deze douchegel wel degelijk aan het goede adres.

Geen parfum, wil niet zeggen dat de douchegel niet ruikt.  Het parfum is er eentje van een natuurlijk zachte geur, die lang na het douchen nog in de huid te ruikenis.  Zalig gewoon!

Voor de venten met een gevoelig velleke: € 9.90 bij de apotheek. Allen daarheen!