The Master Perfumer by Kruidvat

The Master Perfumer by Kruidvat

Kruidvat lanceert haar geurlijn: The Master Perfumer. Een reeks heerlijke geuren die ontwikkeld zijn door wereldberoemde parfumeurs met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De geurlijn bestaat uit zes eau de toilettes, drie voor mannen en drie voor vrouwen. Voor de heren ontwikkelde Kruidvat de frisse geuren Green Citrus N˚42, Black Wood N˚28 en Blue Spice N˚25.

The Master Perfumer by Kruidvat

The Master Perfumer kent zoals gezegd zes heerlijke geuren, variërend van fruitig tot fris, dus voor ieder wat wils. Jezelf verzorgen en verwennen hoeft helemaal niet duur te zijn. Daarom introduceert The Master Perfumer luxueuze én betaalbare eau de toilettes. De geuren van The Master Perfumer zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Zelf heb ik de geur Black Wood mogen testen.  Aanvankelijk had ik zoiets van: ‘Kan dit wel? Een goedkope parfum die ook nog eens lekker ruikt?’ En om onmiddellijk op die vraag te antwoorden: ja, het kan! Ik ben helemaal weg van deze geur!

Black Wood biedt een rijke mix van citroen, patchoeli en cederhout.

This baby is really budget proof: € 7.99 voor 100ml! Ik kijk er al naar uit om de andere geuren eens te kunnen ruiken!

Ben jij, net als ik, ook benieuwd naar hoe deze geur bij jou zal passen? Bezoek dan je dichtstbijzijnde Kruidvatfiliaal.