London Addixion Bouncy Wax

London Addixion Bouncy Wax

Onder het motto ‘een nieuw seizoen, een nieuwe look’, ben ik een tweetal weken geleden van haarsnit veranderd.  Terwijl ik dan toch bezig was met veranderingen door te voeren, dacht ik bij mezelf dat het niet slecht zou zijn om komaf te maken met die beenharde gel die ervoor zorgt dat mijn haar alle wetten van de zwaartekracht tart.

Makkelijker gezegd dan gedaan.  Ik dus naar de kapper.  Die had het belangrijkste werk: zorgen dat ik met een compleet andere  coupe haar salon verliet.  Het stylen achteraf, da’s andere koek en dat bleek… mijn verantwoordelijkheid te gaan worden.

London Addixion Bouncy WaxNa vele jaren te hebben rondgelopen met dezelfde haarsnit, heb ik dit keer gekozen voor een meer speelser kapsel.  Op zich is het verschil met hetgeen ik voorheen had niet zo groot, maar het oogt nonchalanter .

Om dat speelse te bereiken, doe ik een beroep op mijn nieuwe partner in crime:  de “bouncy wax” van de nieuwe L’Oréal Professional-lijn London Addixion.

De textuur is een speciale technologie die wax en crème combineert.  Hierdoor krijg je de mogelijkheid om jezelf lange houdbare looks te geven die je zelfs tijdens de dag kan restylen. Handig dus, dit potje!

London Addixion Bouncy Wax

Je brengt de wax best aan op droog haar. Vooraf breng ik mijn haar al min of meer in model met de haardroger.  Daarna breng je de wax aan.  Veel  heb je er niet van nodig om je haar perfect in model te brengen.  Hier en daar wat bijwerken met je vingertoppen en klaar is kees!

Hiernaast vind je een foto van mijn nieuwe kapsel én het resultaat dat de Bouncy Wax geeft! Wat vinden jullie ervan?

Dit potje is te verkrijgen bij de gespecialiseerde kapperszaken en kost € 16.90