Shu Uemura Volume Maker

Shu Uemura Volume Maker

Het wordt hoe langer hoe gekker! Ooit al gehoord van een poederborstel dat je haar in shape zal brengen? Het klinkt vast in de oren als een truck uit een Harry Potter film, maar het kan dus echt!

Net ontvangen en nieuwsgierig als ik was al even getest op een collega van me.  Het resultaat – believe me – is out of control: deze borstel zorgt gewoon voor instant volume en een perfecte styling.

Shu Uemura Volume Maker

De borstel bevat een wit, texturerend poeder dat dankzij hoogtechnologische polymeren voor een onzichtbaar resultaat op de haarvezel zorgt, ongeacht de haarkleur. En dat gewoon met één klik op de achterkant van de borstel! Simpeler of dat kan haast niet.

Is dit iets voor heren? Zeer zeker wel.  Want Shu Uemura kan  zowel op lang, halflang als op kort haar aangebracht worden en zorgt afhankelijk van je haartype voor een schitterend resultaat zonder die typische gel-look te creeëren die je wel hebt met een gewone gel of wax.

Ingewikkeld? Helemaal niet.  Gewoon even klikken op de borstel en daarna het product zijdelings op de te fixeren lokken aanbrengen. Even inmasseren en stylen naar wens. Even later loop je de badkamer uit met een meer dan perfecte look!

Ideaal voor een matte textuur met die rebelse finish. Very out of bed…

Nu zullen jullie wel denken: kan goed zijn, ik zal dit snel even demonstreren aan de hand van onderstaand filmpje.

Shu Uemura is een goed product maar is aan de prijzige kant.  Wie het wil, moet stevig in de buidel tasten en kan het product voor € 40.12 aankopen in alle Shu Uemura art of hair salons.

Yeah guys, beauty has it’s price, and it’s called Shu Uemura!

Voor de liefhebbers hebben we hieronder het promofilmpje van Shu Uemura gepubliceerd. Gewoon even op de playtoets drukken en… be amazed!