Hydrix: Gel Hydratant van Lancôme Men

Lancôme Men

Tromgeroffel  en uw aandacht voor de koning der vochtinbrengers: de Hydrix Men Moisturizing Gel van Lancôme. Op mijn videoblog over de dagelijkse routine heb ik er al een korte uitleg over gegeven en ik blijf bij mijn standpunt.

Het is een gel-achtige emulsie die heel gemakkelijk aangebracht kan worden, niet plakt en geen vettige glans achter laat. Hij trekt meteen in en zorgt dat je een hele dag goed gehydrateerd blijft. Je kan hem ook gebruiken als nachtcrème.

Lancôme Men HydrixVan zodra je hem aanbrengt voel je meteen het  verkwikkende effect.   Veel vochtinbrengers hebben een klinische geur, een geur die storend werkt  of zelfs helemaal geen geur.  de Hydrix Men Moisturizing Gel van Lancôme  heeft een geur die de werking van het product ondersteunt en het op die manier een meerwaarde geeft: very manly en toch subtiel.

Dit is  een vochtinbrenger die speciaal ontworpen is op de noden van de huid van de man. Dit door het gebruik van micro-nutriënten die zorgvuldig gekozen zijn voor deze moisturizer.

Dus wat hebben we vandaag geleerd? Eén: de Hydrix vochtinbrenger is een lichte gel.  Ten tweede: hij plakt niet. En ten derde: hij zorgt ervoor dat je huid in topconditie blijft en de hele dag comfortabel aanvoelt.

Deze crème is bij voorkeur aan te brengen na het reinigen van het gezicht ’s morgens en ’s avonds.

Dit product is te verkrijgen bij Galeria Inno, Ici Paris XL en Parfuma voor + €40, astemblieft!