BB Crème van Dr. Jart+

Eindelijk! Iets wat ik al een tijdje wilde testen is een BB cream. Deze is van Dr jart+ en is voor de gevoelige huid.

Voor we verder gaan, zal ik jullie verwondering over het woord BB crème even wegnemen.  BB staat hier niet voor Brigitte Bardot, maar wel voor blemish balm.  Kort gezegd: een crème die het gezicht een frisse teint geeft, de huid verzorgt en oneffenheden op het gezicht wegwerkt zonder dat het gezicht vettig of glanzend wordt.

Dr. Jart+ Triple Synergy BB cream

Onder vrouwen is dit product echt wel hot en reeds te koop bij verschillende merken o.a. Clinique en Garnier.  Natuurlijk zijn er ook al een aantal mannelijke tegenhangers te vinden maar jammer genoeg is dit nog niet het geval op de Europese markt. Wat betreft BB crèmes voor mannen, wordt het voortouw op dit moment genomen door de Aziaten.  Wat betreft Europa zou er tegen begin 2013 verandering in gaan komen. Althans, dat heb ik me laten vertellen.

Het product van Dr Jart heet  Triple Sinergy BB moisturizer.  Zoals je al kan raden heeft hij drie eigenschappen: whitening, anti-rimpel effect en bescherming tegen de zon met SPF30.

Deze crème zorgt ervoor dat je een neutrale huidstint krijgt en de donkere stukken huid opgelicht worden. Je huid gaat als het ware stralen zonder een maskereffect te creëren omdat de poriën niet worden afgesloten.  Na gebruik voelt je huid soepel, verzorgden gehydrateerd aan.

Dus even samenvatten: de crème heeft als doel je gezicht weer op te frissen bijvoorbeeld na een nachtje stappen).  Hij is helemaal niet vettig en bevat porosity poeder dat zorgt voor het matterend effect die de talg tegenhoud. Ideaal om roodheden en lidtekentjes te verdoezelen. En door zijn zonnebeschermingsfactor ben je meteen klaar om een dagje in de zon vertoeven zonder je zorgen te hoeven maken.

Waar te koop? www.bbcreamshop.eu voor een bedrag van € 36,70.