Toleriane Ultra van La Roche Posay

La Roche Posay Toleriane Ultra

Allergieën zijn geen pretje. Nochtans hebben de meesten onder ons te kampen met één of andere vorm ervan.  Allemaal hebben e wel één of ander huis-, tuin- of keukenmiddeltje om de ongemakken van zo’n allergie te verdringen of te verzachten.

Vergeet al die Tante Kaat middeltjes, want La Roche Posay pakt uit met een nieuwe lijn die zich richt op allergieën. Niet om ze weg te nemen helaas; wel om ze wat draaglijker te maken.

La Roche Posay Toleriane Ultra

Zelf heb ik last van hooikoorts en z’n hele trits aan ongemakken: niesbuien, loopneus, geïrriteerde ogen… Kortom: alles erop en eraan.

Oogdruppels, pilletjes en andere zaken: Ik heb ze allemaal in huis. Wat ik nog zocht is een crème die mijn geïrriteerde oogleden, die door het vele wrijven net aanvoelen alsof ze verbrand zijn, snel kunnen herstellen en verzachten.

De oplossing (voor mij althans) hier is Tolerian Ultra Soothing Care. Het is een romige emulsie die je aanbrengt op je oogleden.  Het product zorgt ervoor dat je beschadigde en geïrriteerde huid gevoed, verzorgd en versterkt wordt.

Deze intens verzachtende emulsie bevat neurosensine, om de dagelijkse ongemakken van de ultragevoelige of allergische huid intensief en langdurig te verlichten. Wanneer de huid blootstaat aan agressies stimuleert neurosensine de vrijgave van elementen die neutraliserend werken op irritatiemediatoren zoals histamine, dat vrijkomt bij allergische of overgevoeligheidsreacties.

Toleriane Ultra bevat géén conserveermiddelen, parabenen, parfum, alcohol, kleurstoffen en lanoline.

De emulsie is verpakt in handige flacon met pompje voor onderweg en kan simpel worden aangebracht met de vingertoppen. Het is een 100% hermetische verpakking waardoor je geen oxidatie, droogrest, contimatie en verspilling zal gewaarworden.

Toleriane Ultra Soothing Care is slechts één product in de Toleriane reeks.  Deze richt zich hoofdzakelijk op vrouwen,  meerbepaald het de-maquilleren.  Wat voor ons heren interessant is, is de Toleriane Ultra Soothing Care en de verzachtende  schuimende reinigingsgel voor het gelaat.

Kortom (en dan spreek ik voor mezelf) ik mag zeggen dat ik enorm blij ben met de komst van dit product. Ik breng het dagelijks aan en merk dat mijn huid minder snel geïrriteerd raakt en de overgevoeligheid vermindert.

Wel even duidelijk stellen dat deze producten de allergie wél verzachten maar niet wegnemen.

Prijs van dit product is € 18.35 voor 40ml en is te koop bij de meeste apothekers. Wil je weten wie bij jou in de buurt La Roche Posay producten verdeelt, klik dan hier.