Gillette Fusion ProGlide styler (WIN!)

Gillette Fusion ProGlide Styler

Gillette is er weer in geslaagd om het antieke scheermes te pimpen en het aldus opnieuw uit te vinden.  Hoe dan?  De Gillette Fusion ProGlide styler is een trimmer, styler en scheermes in één handig apparaatje. Qua look doet hij misschien denken aan de Body Cruzer, maar deze  styler is niet bedoeld voor lichaamshaar.

Je hebt verschillende mogelijkheden:  het apparaatje is eigenlijk een mini-trimmer waar je kammetjes kan opzetten om je baardhaar de gewenste lengte te geven.  Maar je kan de kammetjes ook vervangen door een scheermesje, waardoor het perfect kan gebruikt worden om je klassiek nat te scheren.

Gillette Fusion ProGlide Styler

Wat valt er nog meer te zeggen over De Gillette Fusion ProGlide Styler?  Hij komt met een handige en stijlvolle staander (handig voor op reis).  Op die manier kan je het kleinood zorgvuldig opbergen.  Leuk is ook dat er in de staander plaats is om de kammetjes in op te bergen!  Doordat de styler op een AA-batterij werkt, is de staander ook snoerloos.  Lekker makkelijk dus.

Ik vroeg me af of mijn oude Gillette scheermesjes op het ding zouden passen en driewerf hoera: dit is het geval.  Ik hoef ze dus niet weg te gooien en kan met mijn nieuwe styler en oude scheermesjes perfect aan de slag.

Scheren onder de douche is ook geen probleem.  Gezien de styler werkt op batterijen, hoef je niet onmiddellijk te vrezen voor een elektrische schok.  Tegelijk ook een minpuntje, dat batterijtje, want misschien heb je niet altijd onmiddellijk vervanging in je schuif liggen.  Maar dan ben ik echt aan het muggenziften.  Het is en blijft een verrijking voor a men’s  bathroom.

Gillette Fusion ProGlide Styler

De Gillette Fusion ProGlide Styler is sinds begin juli in de supermarkt verkrijgbaar.  De gangbare prijs (en daarvoor hoef je het dus écht niet te laten) is € 24,99.  Voor die prijs krijg je de styler, de bijhorende staander, een AA-batterij, drie kammetjes, één scheermesje en een mini-verpakking van de nieuwe Clear Shaving Gel.  Niet mis dus!

Zin gekregen om het allemaal zelf eens te proberen?  Dat kan, want we mogen van P&G een Gillette Fusion ProGlide Styler pakketje weggeven.  Inderdaad! Je leest het goed! Gratis en voor noppes kan dit scheersysteem van jou worden.

Uiteraard moet je hier wel wat voor doen.  Voor niets komt de zon op, nietwaar!?  Hier komt-ie:

  • Je stuurt een mail naar bjorn@male-avenue.com .  Hierin vertel je me of jij graag experimenteert met je baardstijl en wie je voorbeeld hiervoor is;
  • Like de Facebookpagina van Male Avenue;
  • Delen van dit bericht via jou Facebookpagina;
  • @MaleAvenue volgen op Twitter en tweet het volgende: Ik maak kans op een Gillette Fusion ProGlide Styler van @Maleavenue

Uit de tofste reacties, zal onze onschuldige hand één winnaar trekken die zich vanaf dan eigenaar zal kunnen noemen van een Gillette Fusion ProGlide Styler! Meedoen kan tot 31/07!