Male Avenue @ The Big You-event

Male Avenue @ Big You Event UPR

Het leek alsof de zon even terug was van vakantie: snikheet was het op donderdag 28 juni.  En toch heerste er een gezellige bedrijvigheid aan de Godefriduskaai in Antwerpen; thuisbasis van het PR-bureau UPR.  Reden van deze drukte: The Big You 2.0.  Aanwezigen: beautybloggers, lifestylewatchers, fashionista’s en natuurlijk wij, van Male Avenue.

Het event, dat al aan zijn tweede editie toe is, laat bloggers kennis maken met de nieuwe collecties van merken als Parker, L’occitane, Swarovski, Rituals, Mac, Veritas en Camper.  En dat op een luchtige, speelse en creatieve manier.

De highlights van deze namiddag even op een rijtje?  Here we go!

L’occitane had er geen beter moment kunnen uitpikken om hun nieuwe geur Verbena Sorbet voor te stellen.  De gelimiteerde zomerse geur komt in geurnoten van citroen, limoen, muskus en munt.  Heel verkoelend voor de jammer genoeg weinig zomerse dagen die we tot nu toe hebben gehad.

Swarovski nam ons mee op een tripje naar de wereld van James Bond. De Franse actrice Bérénice Marlohe – Sévérine in de nieuwe Bond-film Skyfall –  werd gevraagd het mooie gezicht te zijn van de herfstcollectie Kingdom of Jewels van het glittermerk. En daarmee heeft ze gelijk een scoop te pakken. Het was namelijk voor het eerst dat het juwelenmerk koos voor een actrice in plaats van een model als boegbeeld.  Ook de herencollectie (tot mijn verbazing bestáát die) , die we in een eerder artikel al uitvoerig bespraken, werd er voorgesteld.

Het schoenenmerk Camper deed ons dromen van verre bestemmingen.  Hoezodat? Je kiest je favoriete paar Campers, gaat ermee voor de Polaroid staan, kiest je favoriete bestemming op de wereldkaart en je blogt er lekker over.  Wie wint, maakt kans op een reisje naar het Camper-HQ in Barcelona. Astemblieft.

Gesteld dat we dat verblijf in Barcelona winnen, kunnen we alvast een old skool-kaartje schrijven met de nieuwe vulpen van Parker.  En sinds mijn schooltijd heeft die vulpen een (r)evolutie doorgemaakt van je-kan-het-niet-geloven.  Ook hier weer: kaartje geschreven, foto genomen en hopen dat we wat winnen!

The Big You @ UPR

Mannen en hun nagels: onverzoenbaar?  Maar daar zou Pro Nails verandering in kunnen brengen want naast het gebruikelijke gamma voor vrouwen, heeft het merk een volledige lijn mannenproducten.   Male Avenue gaat hier dieper op in tijdens een –very soon- upcoming video-tutorial over manicure specifiek voor mannen.

De namiddag was eindeloos gevuld met creatieve workshops (Veritas, MAC Cosmetics, Rituals,… meer girlminded dus, maar niet getreurd…), heerlijke verwenmomenten (handmassage bij L’Occitane) en ga zo maar door.  Alles opsommen zou me te ver leiden, maar The Big You was me meer dan het bezoekje waard.

Voor de gasten die ’s avonds nog konden blijven, had UPR een state-of-the-art BBQ voorzien.  Wie honger had kon zich tegoed doen aan heel wat lekkers.  Wie dorst had, kon zich reppen richting bar, waar een heerlijke Liefmans of Vedett stonden te wachten  om een meer dan geslaagde dag af te sluiten.