Burberry Brit Men Summer Edition

Burberry Brit Men Summer Edition

Oerdegelijk en met dat tikkeltje Britse klasse: ik heb het over de zomereditie van Burberry Brit. Indeedo: je leest het goed: Burberry heeft z’n bekendste parfum een look en scent aangemeten die geïnspireerd is op de Britse zomerdagen.

Ikzelf ben al jaren een trouwe fan van de ‘classic’ Burberry Brit.  Ik was dan ook razend benieuwd om te weten wat men er bij Burberry  aan had gedaan om all of a sudden met een zomereditie van hun bekendste geur voor de dag te komen.

Maar… De zomer spat er inderdaad van af en het begint al bij de glazen flacon: zoals we van Burberry ondertussen gewoon zijn krijgt deze de typische ruitjeslook aangemeten.  Voor de dames werd gekozen voor een  donkeroranje kleur, de heren mogen pronken met een classy grijsblauwe flacon!

De unieke topnoten combineren een mix van frisse limoen, sappige groene mandarijn, koele kardemom en vers gesneden gember. Het hart ervan onthult elegante tonen van pure patchouli en levendig cederhout die wordt aangesterkt door het gebruik van wilde roos en jasmijn. De sexy en mannelijke basisnoten van cederhout en tonkaboon worden aangevuld  met een mix van Haïtiaanse vetiver en witte muskus ter creatie van een heerlijk zomerse geur.

Zomer op z’n Brits hoeft ook echt niet duur te zijn.  De Burberry Brit Summer for Men heb je al voor €59 voor 100 ml.  Rep je dus naar de dichtstbijzijnde parfumzaak want de zomer in een flesje is slechts te koop zolang de voorraad strekt!